Om oss

Informasjon

Velkommen til våre sider på Boligtorget - enten du er leietaker, fremtidig leietaker eller bare nysgjerrig på hva vi kan tilby deg.

AHA Eiendom er et privat utleieselskap. Selskapet ble etablert i 1992, og har i dag eiendommer over store deler av Trondheim, samt. noe på Brekstad.

Vi har boliger for de fleste; studenthybler, studentleiligheter, små leiligheter for de single, leiligheter for par med og uten barn, leilighet for aleneforeldre og leiligheter for familier.

De fleste av leilighetene våre vil være opptatt mellom august til juli, men det er fullt mulig å kontakte oss for en hyggelig prat og legge inn søknad på ønsket bolig.

Våre verdier som utleier er å møte våre leietakere på en positiv måte - vi ønsker å være det beste alternativet for deg som leier bolig. Vi legger stor vekt på at kvaliteten på våre boliger skal være god og våre vaktmestere bruker mye tid på vedlikehold av eiendommene. Vi ønsker å gi deg et trygt og godt leieforhold.

Boligtorgets funksjoner

Sidene du nå er inne på har to hovedfunksjoner:
Den ene er å vise informasjon om de boliger vi har tilgjengelig og som du kan søke på.
Den andre er å gi deg et godt servicetilbud for administrering av ditt kundeforhold.

Søk på bolig

Ved å bruke de ulike søkene vil du får tilgang til informasjon om våre boliger. Informasjon om pris, størrelse, tilgang på vaskeri, internett m.m. vises for hver enkelt boligtype. Når du har funnet de boligene du ønsker å søke på legger du dem i søknaden din. Du må registrere deg for å kunne sende søknad om bolig.

Servicedel

Når du er registrert kunde vil du på "Min Side" få tilgang til relevant informasjon om ditt kundeforhold. Du vil blant annet få tilgang til historikk over søknader, kontrakter og mulighet til å endre på søknader og brukerprofilen din.

 

Mandag 17.12.2018 : 17:40:34
Klikk her for å se denne sidens RSS feeder
Utviklet av: Uni Pluss AS ® 2018
    Følg oss på Facebook