Søke bolig (Velg profil for å se boliger)

Velkommen til vårt boligtorg!

Her finner du informasjon om alle våre boliger, og kan søke på disse.
I tillegg finner du som er leietaker hos oss en rekke nyttige funksjoner. Som innlogget kan du se status på dine fakturaer, endre personopplysninger, endre søknader mv.

Boliger «der det skjer»

Vi er opptatt av at våre leietakere skal kunne nyte av god beliggenhet når de bor hos oss. Vi vet at dette er noe våre beboere verdsetter høyt, spesielt når man flytter til en helt ukjent by. Alle boligene ligger derfor sentrumsnært i Trondheim, med kort avstand til populære knutepunkter som Solsiden, Møllenberg, Bakklandet og Torget. Avstanden til de største studiestedene er også kort, og de aller fleste boligene ligger innenfor sykkelavstand til de største studiestedene.

Kvalitetsikkert leieforhold

Som en av Trondheims største private aktører på utleie av bolig til studenter, sørger vi for at alle aspekter rundt leieforholdet er trygt, enkelt og godt. Mange års erfaring og god kunnskap om studenters ønsker og behov sikrer et leieforhold godt tilpasset studenters hverdag. Vi vet også at våre beboere er opptatt av sikkerhet i boligen. Alle våre eiendommer holder derfor en høy sikkerhetsmessig standard.

 

Tirsdag 30.05.2017 : 03:17:35
Klikk her for å se denne sidens RSS feeder
Utviklet av: Uni Pluss AS ® 2017
    Følg oss på Facebook
    Hjelp

    Bruk linkene over for å logge inn eller for å registrere deg som ny søker.