Velg hvor lenge du ønsker å bo:

Jeg ønsker å bo kortere enn 56 dager

 

Jeg ønsker å bo 56 dager eller mer

Søke bolig (Velg profil for å se boliger)

Viktig informasjon til eksisterende og nye brukere av Boligtorget/Min side

 3. desember lanserer vi en ny boligportal, bo.sammen. Det betyr at Boligtorget/Min side vil bli stengt etter 22. november. Vi beklager at det i denne perioden ikke vil være mulighet til å søke om studentbolig.

Alt av dokumenter på nåværende Min side vil bli slettet den 23.november. Det er derfor viktig at du lagrer kontrakten din og eventuelt andre filer du vil ta vare på. Husk at du trenger kontrakten(e) dine hvis du blir tatt ut i bokontroll av Lånekassen.

 

Skal du si opp kontrakten din?
Dersom du skal si opp i november må du gjøre det innen 22. november.

 

Betaling/økonomi
Du er selv ansvarlig for å betale dine fakturaer og annet du skylder innen forfall. Husk at du ikke vil ha tilgang på fakturaene på Min side på Boligtorget etter 22.november. Er det faktura du ønsker å ta vare på må du passe på å lagre disse selv. NB: husleie for desember blir sendt ut 12. desember i den nye Min side. Fra og med 1. desember vil det også være nytt kontonummer for innbetaling av husleie, så pass på at du betaler til riktig konto! Kontonummeret vil stå på fakturaen du får i desember. Du kan betale fakturaene dine direkte i portalen med kort. Du vil også få muligheten til å få faktura på Vipps. Du må da sette på innstillingene for dette i Vipps-appen. Vi har dessverre ikke mulighet for å sette opp eFaktura ennå. Dette jobber vi med.

 

Vi holder deg oppdatert
Alt du trenger å vite om den nye Min side kommer 3. desember. Da vil du få tilsendt link til siden, innlogging og mer informasjon om bruk av siden.

Vi vil sørge for at du får den informasjonen du trenger for overgangen til ny Min side.

Er det noe du lurer på allerede nå? Ta gjerne kontakt med oss på bolig@sammen.no

___________________________

Velkommen til Sammen Bolig.
Vi tilbyr godt bomiljø til rimelige priser. Vi har studentboliger både i og like utenfor Bergen sentrum. Vi har boliger for enslige, par og barnefamilier. Hos oss finner du en bolig som passer for deg.

Hvem kan søke?
Alle som studerer ved en utdanningsinstitusjon tilknyttet Sammen kan søke om studentbolig.

Søknadsfrist
Søknadsfrist for deg som ønsker studentbolig fra 1. august, er 15. april. Du kan søke før denne datoen, men vil ikke komme foran i køen.
Utover hovedtildeling i juni tildeles ledige boliger fortløpende.
Du finner nyttig informasjon om søknadsbehandlingen i vårt tildelingsreglement.

Ledige boliger
Vi publiserer jevnlig våre ledige boliger på Hybel.no. Se der for mer info om hvilke boliger som til enhver tid er ledig.

Priser
Prisene som er oppgitte gjelder kun frem til 31.07. Fra 01.08 oppdateres prisene med endringen i konsumprisindeksen (KPI). Som følge av det kan prisen på nettsiden og din kontrakt være ulik. Annen husleieøkning kan også effektueres.

 

 

Onsdag 21.11.2018 : 07:08:16
Klikk her for å se denne sidens RSS feeder
Utviklet av: Uni Pluss AS ® 2018
    Følg oss på Facebook
    Hjelp

    Bruk linkene over for å logge inn eller for å registrere deg som søker.