Søke bolig (Velg profil for å se boliger)

Viktig informasjon til eksisterende og nye brukere av Boligtorget/Min side

3. desember lanserer vi en ny boligportal, bo.sammen. Det betyr at Boligtorget/Min side vil bli stengt etter 22. november. Vi beklager at det i denne perioden ikke vil være mulighet til å søke om studentbolig.
Alt av dokumenter på nåværende Min side vil bli slettet den 23.november. Det er derfor viktig at du lagrer kontrakten din og eventuelt andre filer du vil ta vare på. Husk at du trenger kontrakten(e) dine hvis du blir tatt ut i bokontroll av Lånekassen.
 
Skal du si opp kontrakten din?
Dersom du skal si opp i november må du gjøre det innen 22. november.
 
Betaling/økonomi
Du er selv ansvarlig for å betale dine fakturaer og annet du skylder innen forfall. Husk at du ikke vil ha tilgang på fakturaene på Min side på Boligtorget etter 22.november. Er det faktura du ønsker å ta vare på må du passe på å lagre disse selv. NB: husleie for desember blir sendt ut 12. desember i den nye Min side. Fra og med 1. desember vil det også være nytt kontonummer for innbetaling av husleie, så pass på at du betaler til riktig konto! Kontonummeret vil stå på fakturaen du får i desember. Du kan betale fakturaene dine direkte i portalen med kort. Du vil også få muligheten til å få faktura på Vipps. Du må da sette på innstillingene for dette i Vipps-appen. Vi har dessverre ikke mulighet for å sette opp eFaktura ennå. Dette jobber vi med.
 
Vi holder deg oppdatert
Alt du trenger å vite om den nye Min side kommer 3. desember. Da vil du få tilsendt link til siden, innlogging og mer informasjon om bruk av siden.
Vi vil sørge for at du får den informasjonen du trenger for overgangen til ny Min side.
Er det noe du lurer på allerede nå? Ta gjerne kontakt med oss på bolig.haugesund@sammen.no eller bolig.stord@sammen.no  
 

 

 

Velkommen til Sammen Bolig!
Her finner du informasjon om alle våre studentboliger i Haugesund og på Stord, samt søkefunksjon for å søke bolig.
I tillegg finner du som er leietaker hos oss en rekke nyttige funksjoner. Som innlogget kan du se status på dine fakturaer, endre personopplysninger, endre søknader, si opp din kontrakt mv.

Våre boliger i Haugesund ligger i gangavstand til Høgskolen på Vestlandet (HVLs) campus i Haugesund. Campus Stord ligger ca 1 times kjøring fra Haugesund og her ligger boligene like ved skolen.

 
Løpende tildeling av boliger
Vi tildeler boliger etter vedtatt tildelingsreglement. Ved å signere kontrakt godtar du også vårt boligreglement.
 
Tildelt kontrakt
Hvis vi kan tilby deg en bolig vil vi legge kontrakten ut på "min side" her. Frist for akseptere og signere kontrakten er normalt satt til 5 dager, men kan i perioder være kortere eller lengre. Vi sender mail til søkere som blir tilbudt bolig.      
 
Signering av kontrakter med BankID
For å signere leiekontrakten elektronisk betjenes menyvalget "Signer". Dette valget aktiverer BankID-signering. Følg instruksjonene i veiviseren og du ledes gjennom signeringsprosessen trinn for trinn. Å signere med ved hjelp av din BankID er enkelt, trygt og like bindende som en håndskrevet signatur.
Signering av leiekontrakter uten BankID
For deg som ikke har BankID eller av andre grunner ønsker å signere med håndskrevet signatur, er fremgangsmåten slik:
1. Last ned leiekontrakten (PDF-dokument) ved å betjene menyvalget "Last ned" og skriv ut denne.
2. Signer og skann leiekontrakten. Den kan så returneres oss via Boligtorget ved å velge "last opp".
 

 
Onsdag 21.11.2018 : 07:25:28
Klikk her for å se denne sidens RSS feeder
Utviklet av: Uni Pluss AS ® 2018
    Hjelp

    Bruk linkene over for å logge inn eller for å registrere deg som ny søker.