Søke bolig (Velg profil for å se boliger)

Velkommen til Studentsamskipnaden på Vestlandet, region Stord/Haugesund sitt boligtorg!

Her finner du informasjon om alle våre studentboliger i Haugesund og på Stord, samt søkefunksjon for å søke bolig.
I tillegg finner du som er leietaker hos oss en rekke nyttige funksjoner. Som innlogget kan du se status på dine fakturaer, endre personopplysninger, endre søknader, si opp din kontrakt mv.

Våre boliger i Haugesund ligger i gangavstand til Høgskolen på Vestlandet (HVLs) campus i Haugesund. Campus Stord ligger ca 1 times kjøring fra Haugesund og her ligger boligene like ved skolen.

 

Hovedopptak for nye søkere

Vårt hovedopptak starter den 24. april. De som søker senest 23. april, kommer med i 1. tildelingsrunde og vil få svar av oss i slutten på april eller starten på mai. Det er fullt mulig å få bolig ved å søke etter 23. april, men da vil utvalget av boligtyper være mindre.  
Etter 1. september har vi løpende tildeling av ledige boliger. Normalt tildeler vi kontrakter for et år av gangen og frem til 30. juni, men man har mulighet til å søke om forlenget kontrakt.
 
Du må være registrert og logget inn for å kunne søke.  

1. årsstudent og usikker på din studieplass til høsten?

Du kan likevel søke og eventuelt takke nei til tilbudet etter følgende regler:

  • Dersom du gir beskjed før 21. juli vil vi løse deg fra avtalen og returnere ditt depositum så fort som mulig, uten ekstra kostnad.
  • Kansellerer du avtalen etter 21. juli vil det bli behandlet som en ordinær kansellering og du må forholde deg til vilkår for oppsigelse, jf. leieavtalen. Melding om kansellering må sendes skriftlig til bolig.haugesund@sammen.no eller bolig.stord@sammen.no

Tildelt kontrakt

Hvis vi kan tilby deg en bolig vil vi legge kontrakten ut på "min side" her. Frist for akseptere og signere kontrakten er normalt satt til 5 dager, men kan i perioder være kortere eller lengre. Vi sender mail til søkere som blir tilbudt bolig.      

Signering av kontrakter med BankID

For å signere leiekontrakten elektronisk betjenes menyvalget "Signer". Dette valget aktiverer BankID-signering. Følg instruksjonene i veiviseren og du ledes gjennom signeringsprosessen trinn for trinn. Å signere med ved hjelp av din BankID er enkelt, trygt og like bindende som en håndskrevet signatur.

Signering av leiekontrakter uten BankID

For deg som ikke har BankID eller av andre grunner ønsker å signere med håndskrevet signatur, er fremgangsmåten slik:
1. Last ned leiekontrakten (PDF-dokument) ved å betjene menyvalget "Last ned" og skriv ut denne.
2. Signer og skann leiekontrakten. Den kan så returneres oss via Boligtorget ved å velge "last opp".
 


 

Lørdag 23.09.2017 : 05:49:37
Klikk her for å se denne sidens RSS feeder
Utviklet av: Uni Pluss AS ® 2017
    Hjelp

    Bruk linkene over for å logge inn eller for å registrere deg som ny søker.