Hybel (9 kvm.)

Pris pr mnd:4900
Område:Camp Trondheim
 
Les mer om: Camp Trondheim
Informasjon

BELIGGENHET:

AHA Eiendom ønsker deg velkommen til Camp Trondheim. Vi har ledige hybler i kollektiv ved studentbyen Camp Trondheim. Studentbyen er lokalisert på Persaunet og er sentralt plassert i forhold til det meste Trondheim har å by på. Det er gang-/sykkelavstand til både NTNU Dragvoll, NTNU Gløshaugen, BI, HiST helse og sosial/sykepleier, Handelshøyskolen, HiST lærer og HiST førskolelærer (Dronning Mauds minne). Glimrende kollektivforbindelser og alle fasiliteter i nærområdet. Her har du kort vei til både butikker, kjøpesenter og IKEA, for å nevne noen. Du finner i tillegg en rekke tur- og grøntområder i nærheten.

I nabolaget har man videre Rema 1000, Rimi, Esso, Plantasjen, samt Tregården og Prego restaurant. Vinmonopol og apotek finnes på Lade og Valentinlyst.

Sykkelavstand til kjente studiesteder:
- NTNU Gløshaugen ca. 2,4 km.
- Dronning Mauds Minne ca. 1,6 km.
- NTNU Dragvoll ca. 4,5 km. 
- NTNU Kalvskinnet ca. 4 km.
- NTNU St. Olavs ca. 3,2 km.
- Høyskolen Kristiania Trondheim ca. 3 km. 
- BI Trondheim ca. 3,9 km.

BESKRIVELSE:
Hybelen er en del av ett kollektiv som består av 6 hybler, som sammen deler stort kjøkken og stue/oppholdsrom med TV. To bad med dusj, toalett og vask på begge, i tillegg til vaskemaskin og tørketrommel på ene.  2 av hyblene er 9 kvm, 3 er 10 kvm og 1 er 11 kvm. Prisene varierer fra 4900,- til 5400,- avhenger av størrelsen. Alt av topp moderne kvalitet, da bygget sto ferdig til studiestart 2015.

Alle beboere har tilgang til stor felles takterrasse med fantastisk utsikt, samt til boder og sykkelparkering. Egen vaktmester sørger for kontinuerlig tilsyn av boligene.

Alt er inklusive i leien.

Røyking og husdyr ikke tillatt.

Utstyr
- Byggene ble ferdigstilt i 2015 og holder en meget god standard.
- Tilgang til felles takterrasse. 
- Mulighet for leie av parkeringsplass (kr. 500,- per. mnd.).
- Heis i bygget!
- Stort og flott felles kjøkken med god benke- og skapplass. Kjøkkenet har for øvrig integrerte hvitevarer. 
- To flotte og moderne felles bad. 
- Beliggenhet i et boligtun uten gjennomgangstrafikk.

UTLEIERS KRAV TIL SIKKERHET: 
Depositum: 2x husleie.
Depositum samt første måneds husleie innbetales senest før overtagelse.

LEIETID:
Kontrakten har en varighet på 3 år (tidsbestemt avtale). Leieforholdet kan sies opp én gang i året, da mellom 30. juni og 31. juli. Oppsigelse må leveres skriftlig/på mail 3 måneder i forkant. (For utflytting 30. juni må leieforholdet sies opp før 31. mars. Ved utflytting 31. juli må leieforholdet sies opp før 30. april).

Generell info:
Bildene kan være tatt på et tidspunkt hvor leiligheten/hybelen har vært helt eller delvis møblert, og med møbler og utstyr som ikke følger med. Plantegning og bilder kan også være fra en tilsvarende leilighet inn under samme eiendom og må dermed kun betraktes som  illustrative. Vi anbefaler våre leietakere og besiktige leieobjektet før inngåelse av leieavtale. 

 

 

Egenskaper
Bad deles med 3
Inkl hvitevarer Ja
Inkl strøm Ja
Internet Ja
Kabeltv Ja
Kjøkken deles med 5
Møblert Ja
Parkering Ja
Vaskeri Nei
Torsdag 13.12.2018 : 07:46:53
Klikk her for å se denne sidens RSS feeder
Utviklet av: Uni Pluss AS ® 2018
    Følg oss på Facebook