Hybel

Pris pr mnd:5300 - 5500
Område:Gyldenløves gate
 
Les mer om: Gyldenløves gate
Informasjon

Beskrivelse

BELIGGENHET:
AHA Eiendom ønsker deg velkommen til Gyldenløves gate 11 A. Hybler til leie i kollektiv i en velholdt bygård med sentralt beliggenhet på Møllenberg. 
Møllenberg er en attraktiv og levende bydel og et populært boområde, der den øvre delen karakteriseres som noe roligere. Boligens beliggenhet er derfor perfekt for de som ønsker å bo sentralt med korte gangavstander til byen og alle dens fasiliteter som butikker, restauranter, kafeer, konsertscener, gallerier, konsertscener, museer, kinoer og uteliv. Det kun en liten spasertur ned til Solsiden hvor det er en rekke restauranter og utesteder, samt et stort kjøpesenter med et godt utvalg av ulike butikker. Dette skaper et pulserende liv både på dag- og kveldstid. 

Vis-a-vis Møllenberg ligger den hyggelige sjarmerende bydelen Bakklandet med brosteinsbelagte gater, små nisjebutikker og kafeer. Her er tempoet roligere og omgivelsene svært idylliske. 
Innenfor gang- og sykkelavstand ligger flere av byens studiesteder og arbeidsplasser som NTNU med fakultetene på Gløshaugen, Dragvoll og Elgeseter, Handelshøyskolen BI på Pirsenteret, Høyskolen i Kristiania ved Bakke Bru og St. Olavs Hospital på Øya.

Sykkelavstand til kjente studiesteder:
- NTNU Kalvskinnet ca. 1,8 km
- NTNU St. Olavs ca. 2,5 km.
- Høyskolen Kristiania Trondheim ca. 1 km. 
- BI Trondheim ca. 1,4 km.
- NTNU Gløshaugen ca. 2,1 km.
- Dronning Mauds Minne ca. 2,2 km.
- NTNU Dragvoll ca. 5,5 km.

BESKRIVELSE:
Dette er det perfekte stedet for deg som vil bo i kollektiv midt i by`n.  
I Gyldenløves gate 11 A på Møllenberg, kun 2 minutts gange til Solsiden, har vi flere hybler i kollektiv.

Kollektivet har 6-7 hybler som deler på kjøkken, stue og bad. Kollektivene ligger i en ærverdig gammel bygård med god standard på hybler og fellesareal.

Røyking og husdyr ikke tillatt.

Utstyr/fasiliteter:
- Bygg, leiligheter og hybler er godt vedlikeholdt. 
- Egen vaktmester sørger for kontinuerlig tilsyn av bygg og boliger. 
- Husleie inkluderer strøm, kabel-tv og internett. Fellesvaskeri i kjeller.
- Flott kjøkken med god benke- og skapplass. Kjøkkenet er godt utstyrt med nødvendige hvitevarer.
- Varmekabler i gulv på bad.

UTLEIERS KRAV TIL SIKKERHET: 
Depositum: 3x husleie.
Depositum samt første måneds husleie innbetales senest før overtagelse.

LEIETID:
Kontrakten har en varighet på 3 år (tidsbestemt avtale). Leieforholdet kan sies opp én gang i året, da mellom 30. juni og 31. juli. Oppsigelse må leveres skriftlig/på mail 3 måneder i forkant. (For utflytting 30. juni må leieforholdet sies opp før 31. mars. Ved utflytting 31. juli må leieforholdet sies opp før 30. april).

Generell info:
Bildene kan være tatt på et tidspunkt hvor leiligheten/hybelen har vært helt eller delvis møblert, og med møbler og utstyr som ikke følger med. Plantegning og bilder kan også være fra en tilsvarende leilighet inn under samme eiendom og må dermed kun betraktes som illustrative. Vi anbefaler våre leietakere og besiktige leieobjektet før inngåelse av leieavtale.

AHA Eiendom:
AHA driver med utvikling og utleie av boliger og næringslokaler. Selskapet ble etablert i 1992, og har i dag eiendommer over store deler av Trondheim og noe på Brekstad. Som utleier er vi opptatt av å ivareta våre leietakeres behov, og vil gjøre vårt ytterste for at du skal trives!

Vår visjon er Vi bryr oss – både om deg som leietaker og om våre eiendommer. Vi er opptatt av å ivareta eiendommer, og vi restaurerer gjerne eldre bygg og næringslokaler. Flere av våre prosjekter omhandler gjenbruk og resirkulering, og vårt ønske er at våre leietakere skal være en del av dette.

Som utleiefirma kan vi tilby et bredt utvalg av ulike boligtyper; vi har alt fra hybler til 5-roms. Med nærmere 450 utleieenheter er valgmulighetene mange. Lokalisert flere steder rundt om i Trondheim og på Brekstad er vi sikker på at du vil finne noe som passer dine behov. Det er viktig for oss at du som leietaker trives, og vi tilstreber hele tiden å ha topp stand på drift og vedlikehold. Vi ønsker å gi deg et trygt og godt leieforhold.

Se gjerne www.aha.no for flere boligalternativer, og for å lære mer om oss.

Alle henvendelser rettes til eva@aha.no

This is the perfect place for those who want to live in a housing collective, right by the center of the city.

In Gyldenløves gate 11 A at Møllenberg, only 2-3 minutes walk to Solsiden and the city center, we have more rooms in the housing collective for rent.

The group has 6-7 bedrooms that share in the kitchen, living room and bathroom. The collections are located in a venerable old townhouse with good condition of the rooms and the joint areas. 


Deposit: 3x rent.

Smoking and pets are not allowed in the apartments!

Egenskaper
Bad deles med 4-6
Inkl hvitevarer Ja
Inkl strøm Ja
Internet Ja
Kabeltv Ja
Kjøkken deles med 4-6
Møblert Nei
Parkering Nei
Vaskeri Ja
Mandag 17.12.2018 : 17:54:26
Klikk her for å se denne sidens RSS feeder
Utviklet av: Uni Pluss AS ® 2018
    Følg oss på Facebook