Hybelleilighet med stort kjøkken

Pris pr mnd:6800
Område:Camp Trondheim
 
Les mer om: Camp Trondheim
Informasjon

Beskrivelse

BELIGGENHET:
AHA Eiendom ønsker deg velkommen til Camp Trondheim. Vi har ledige hybelleiligheter ved studentbyen Camp Trondheim. I hybelleilighet ligger det at man har eget rom og kjøkken, mens man deler gang og bad med en annen som har tilsvarende løsning. Vi kaller dette en "dublett leilighet".  Dette er en perfekt leilighet for de som ønsker og bo alene, men likevel kan dele bad med en annen. Studentbyen er lokalisert på Persaunet og er sentralt plassert i forhold til det meste Trondheim har å by på. Det er gang-/sykkelavstand til både NTNU Dragvoll, NTNU Gløshaugen, BI, HiST helse og sosial/sykepleier, Handelshøyskolen, HiST lærer og HiST førskolelærer (Dronning Mauds minne). Glimrende kollektivforbindelser og alle fasiliteter i nærområdet. Her har du kort vei til både butikker, kjøpesenter og IKEA, for å nevne noen. Du finner i tillegg en rekke tur- og grøntområder i nærheten. 

I nabolaget har man videre Rema 1000, Rimi, Esso, Plantasjen, samt Tregården og Prego restaurant. Vinmonopol og apotek finnes på Lade og Valentinlyst.

Sykkelavstand til kjente studiesteder:
- Dronning Mauds Minne ca. 1,6 km.
- NTNU Gløshaugen ca. 2,4 km.
- Høyskolen Kristiania Trondheim ca. 3 km.
- Handelshøyskolen i Trondheim ca. 3,1 km.
- NTNU St. Olavs ca. 3,2 km.
- BI Trondheim ca. 3,9 km.
- NTNU Kalvskinnet ca. 4 km.
- NTNU Dragvoll ca. 4,5 km.

BESKRIVELSE:

Hybelleilighet (dublett) til kr. 6500,-  består av stue/rom samt hybelkjøkken med hvitevarer (stekeovn, kokeplater og hybelkjøleskap). Felles bad med dusj, toalett og vask i tillegg til vaskemaskin, samt felles gang, deles med en annen.

Hybelleilighet (dublett) til kr. 6800,-  består av stue/rom samt kjøkken med integrerte hvitevarer (stekeovn, koketopp, oppvaskmaskin samt kjøl, og fryseskap). Felles bad med dusj, toalett og vask i tillegg til vaskemaskin, samt felles gang, deles med en annen. 

Leiligheten holder meget god standard og er svært moderne. Bygget sto ferdig til studiestart 2015. Såkalte hybelleiligheter er tilgjengelig i ulike etasjer i bygningene på campen.

Alle beboere har tilgangtil stor felles takterrasse med fantastisk utsikt, samt til boder og sykkelparkering. Egen vaktmester sørger for kontinuerlig tilsyn av boligene.

Alt er inklusive i husleien. 
Røyking og husdyr ikke tillatt.

Utstyr:
- Byggene ble ferdigstilt i 2015 og holder en meget god standard.
- Alle kostnader er inkludert i leien.
- Tilgang til felles takterrasse. 
- Mulighet for leie av parkeringsplass. 
- Heis i bygget!
- Nyere kjøkken varierende utstyrt i forhold til type 1 og type 2 som beskrevet over.
- Pent og moderne felles bad med vaskemaskin.
- Varmekabler i gulv på bad.
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. 
- Dobbelt garderobeskap er inkludert i rom/stue. 
- Beliggenhet i et boligtun uten gjennomgangstrafikk.

UTLEIERS KRAV TIL SIKKERHET: 
Depositum: 2x husleie.
Depositum samt første måneds husleie innbetales senest før overtagelse.

LEIETID:
Kontrakten har en varighet på 3 år (tidsbestemt avtale). Leieforholdet kan sies opp én gang i året, da mellom 30. juni og 31. juli. Oppsigelse må leveres skriftlig/på mail 3 måneder i forkant. (For utflytting 30. juni må leieforholdet sies opp før 31. mars. Ved utflytting 31. juli må leieforholdet sies opp før 30. april).

Generell info:
Bildene kan være tatt på et tidspunkt hvor leiligheten/hybelen har vært helt eller delvis møblert, og med møbler og utstyr som ikke følger med. Plantegning og bilder kan også være fra en tilsvarende leilighet inn under samme eiendom og må dermed kun betraktes som illustrative. Vi anbefaler våre leietakere og besiktige leieobjektet før inngåelse av leieavtale.

AHA Eiendom:
AHA driver med utvikling og utleie av boliger og næringslokaler. Selskapet ble etablert i 1992, og har i dag eiendommer over store deler av Trondheim og noe på Brekstad. Som utleier er vi opptatt av å ivareta våre leietakeres behov, og vil gjøre vårt ytterste for at du skal trives!

 

 

 

 

Egenskaper
Bad deles med 1
Inkl hvitevarer Ja
Inkl strøm Ja
Internet Ja
Kabeltv Ja
Kjøkken deles med 0
Møblert Nei
Parkering Nei
Vaskeri Nei
Mandag 17.12.2018 : 19:06:15
Klikk her for å se denne sidens RSS feeder
Utviklet av: Uni Pluss AS ® 2018
    Følg oss på Facebook