2-roms leiligheter

Pris pr mnd:10300 - 12000
Område:Kystgården
 
Les mer om: Kystgården
Informasjon

BELIGGENHET:

AHA Eiendom ønsker deg velkommen til Kystgården på Brekstad.

Kystgården i sentrum av Brekstad har innflytningsklare leiligheter og næringslokaler til leie.

Leilighetene i 2. etasje på nye Kystgården - tidligere Torgsentret. Beliggende i sentrum av Brekstad, har du umiddelbar nærhet til fasiliteter som kjøpesenter, restauranter, og ikke minst fantastiske turområder på idylliske Fosenhalvøya. Med hurtigbåtterminalen som nærmeste nabo, har du i tillegg god tilgang til andre siden av fjorden og Trondheim.

I 1.etasje på Kystgården blir det handel og næringsvirksomhet. Her er det enda i stor grad mulig å tilpasse lokaler etter dine ønsker og behov. Ta kontakt med oss i dag, og vi vil gjøre vårt beste for å møte deg på det du måtte ønske.


BESKRIVELSE:

Det er 24 leiligheter som varierer i størrelse fra 41 til 89 kvm. og med priser fra 10.300,- kr/mnd. Dette er både 2- og 3-romsleiligheter, med ulike romløsninger.

Boligtyper:
2-romsleilighet: Disse leilighetene varierer i størrelse fra 40 til 64 kvm, og har dermed prisforskjeller. Alle leilighetene har innvendig bod og balkong, i tillegg til soverom, bad og en åpen, fin løsning med moderne kjøkkenøy, som gir en fin overgang mot stuen.

3-romsleilighet: Det er kun fem av leilighetene på Kystgården som inneholder to soverom, og disse er totalt på størrelser mellom 64 kvm helt opp til 89 kvm. En av disse leilighetene har også en helt utrolig stor balkong med fantastisk sjøutsikt over Trondheimsfjorden.

Leilighetene holder meget høy standard, med balkong og havutsikt på noen av de. Det er tilhørende bod til alle leilighetene, og parkeringsmuligheter utenfor. Hvitevarer på kjøkken og flotte, flislagte bad er kun noen av fasilitetene du kan nyte godt av ved å flytte inn i nye Kystgården. Leilighetene er ikke møblert.

Inkludert i husleia er også kabel-TV og Internett.

Ikke-røyk og ingen husdyr.

UTLEIERS KRAV TIL SIKKERHET:
Depositum: 3x husleie.
Depositum samt første måneds husleie innbetales senest før overtagelse.

LEIETID:
Kontrakten har en varighet på 3 år (tidsbestemt avtale). Leieforholdet kan sies opp én gang i året, da mellom 30. juni og 31. juli. Oppsigelse må leveres skriftlig/på mail 3 måneder i forkant. (For utflytting 30. juni må leieforholdet sies opp før 31. mars. Ved utflytting 31. juli må leieforholdet sies opp før 30. april).

Generell info:
Bildene kan være tatt på et tidspunkt hvor leiligheten/hybelen har vært helt eller delvis møblert, og med møbler og utstyr som ikke følger med. Plantegning og bilder kan også være fra en tilsvarende leilighet inn under samme eiendom og må dermed kun betraktes som illustrative. Vi anbefaler våre leietakere og besiktige leieobjektet før inngåelse av leieavtale.

Egenskaper
Bad deles med
Inkl hvitevarer Ja
Inkl strøm Nei
Internet Ja
Kabeltv Ja
Kjøkken deles med
Møblert Nei
Parkering Ja
Vaskeri Nei
Mandag 17.12.2018 : 18:27:41
Klikk her for å se denne sidens RSS feeder
Utviklet av: Uni Pluss AS ® 2018
    Følg oss på Facebook