2-roms leilighet

Pris pr mnd:12500
Område:Kongens gate 34
 
Les mer om: Kongens gate 34
Informasjon

BELIGGENHET:

AHA Eiendom ønsker deg velkommen til Kongens gate 34.

Eiendommen ligger flott til et steinkast unna Trondheim Torg, samtidig som byens knutepunkt for kollektivtrafikk ligger rett utenfor døra. I første og andre etasje finner du busselskapet AtB og nærmeste bussholdeplass er like over gata. Inngang fra gateplan og trafikkert gate, men boenhetene ligger i skjermet bakgård, og opp i 3. og 4.etasje. Heis i bygget og søppelrom og sykkelparkering i kjeller.

Bygget er meget sentralt plassert i forhold til det meste Trondheim sentrum har å by på. Det er gang-/sykkelavstand til både NTNU Dragvoll, NTNU Gløshaugen, BI, HiST helse og sosial/sykepleier, Handelshøyskolen, HiST lærer og HiST førskolelærer (Dronning Mauds minne). Glimrende kollektivforbindelser og alle fasiliteter i nærområdet. Her har du kort vei til både butikker, kjøpesenter, for å nevne noe. Du finner i tillegg en rekke tur- og grøntområder i nærheten.

I nabolaget har man simpelt hen alt av servicefunksjoner.

Sykkelavstand til kjente studiesteder:
- NTNU Kalvskinnet ca. 400 meter.
- Høyskolen Kristiania Trondheim ca. 1,2 km.
- NTNU Gløshaugen ca. 1,9 km.
- NTNU St. Olavs ca. 1,7 km.
- Handelshøyskolen i Trondheim ca. 2,4 km.
- BI Trondheim ca. 2 km.
- Dronning Mauds Minne ca. 4,3 km.
- NTNU Dragvoll ca. 6,7 km.


BESKRIVELSE:
Leilighetene holder god standard, og hver av leilighetene har sitt eget kjøkken med kjøleskap, liten frysedel og stekeovn, samt eget bad med uttak for vaskemaskin.

Boligtyper:
1-romsleilighet: Vi har åtte 1-romsleiligheter på 22-25 kvm. Her har man alt i ett, men det er ganske god plass i rommet, og man kan ha både seng og sofa separat, og lage en type sovealkove, vekk fra kjøkkenkrok og ellers oppholdsrom. Eget bad med uttak for vaskemaskin.

2-romsleilighet: Det finnes også to veldig store leiligheter på ca. 70 kvm med et soverom, stor stue med åpen kjøkkenløsning, bad og innvendig bod.

Røyking og husdyr er ikke tillatt.

UTLEIERS KRAV TIL SIKKERHET:

Depositum: 3x husleie.
Depositum samt første måneds husleie innbetales senest før overtagelse.

LEIETID:

Kontrakten har en varighet på 3 år (tidsbestemt avtale). Leieforholdet kan sies opp én gang i året, da mellom 30. juni og 31. juli. Oppsigelse må leveres skriftlig/på mail 3 måneder i forkant. (For utflytting 30. juni må leieforholdet sies opp før 31. mars. Ved utflytting 31. juli må leieforholdet sies opp før 30. april).

Generell info:
Bildene kan være tatt på et tidspunkt hvor leiligheten/hybelen har vært helt eller delvis møblert, og med møbler og utstyr som ikke følger med. Plantegning og bilder kan også være fra en tilsvarende leilighet inn under samme eiendom og må dermed kun betraktes som illustrative. Vi anbefaler våre leietakere og besiktige leieobjektet før inngåelse av leieavtale.

 

Egenskaper
Bad deles med -
Inkl hvitevarer Ja
Inkl strøm Ja
Internet Nei
Kabeltv Ja
Kjøkken deles med -
Møblert Nei
Parkering Nei
Vaskeri Nei
Mandag 17.12.2018 : 19:10:46
Klikk her for å se denne sidens RSS feeder
Utviklet av: Uni Pluss AS ® 2018
    Følg oss på Facebook