4-roms leiligheter

Pris pr mnd:16700
Område:Kongens gate 49
 
Les mer om: Kongens gate 49
Informasjon

BELIGGENHET:

AHA Eiendom ønsker deg velkommen til Kongens gate 49.

Bygget ligger simpelthen midt i Trondheim sentrum; kollektivtrafikk, butikker, restauranter, kino, teater m.m. Her er leilighetene i byggets 2.-5.etasje, med tannlege og treningssenter i 1.etasjen/underetasjen. Minimalt med innsyn fra omkringliggende bygg, men fint utsyn via mange og store vindusflater. Heis i bygget og trygg sykkelparkering i kjeller.

Leilighetene fremstår som lyse og moderne, og hver disponerer sine egne kjøkken og bad. Downlights i tak, nye hvitevarer på kjøkken og flislagte bad. Det er uttak for vaskemaskin i alle leilighetene. De leies ut samlet under en kontrakt, slik at dette er stedet for vennegjenger som ønsker å bo sammen!

Sykkelavstand til kjente studiesteder:
- NTNU Kalvskinnet ca. 400 meter.
- Høyskolen Kristiania Trondheim ca. 1,2 km.
- NTNU Gløshaugen ca. 1,9 km.
- NTNU St. Olavs ca. 1,7 km.
- Handelshøyskolen i Trondheim ca. 2,4 km.
- BI Trondheim ca. 2 km.
- Dronning Mauds Minne ca. 4,3 km.
- NTNU Dragvoll ca. 6,7 km.

BESKRIVELSE:

Boligtyper:
4-romsleilighet: Våre leiligheter med tre soverom er på ca. 70 kvm. Arealeffektiv planløsning med tre rom fra dører i gang og åpen stue/kjøkkenløsning.

5-romsleilighet: Våre største leiligheter! En 5-roms i Kongens gate er på 90-98 kvm og har altså plass til en vennegjeng på hele fire personer.

Røyking og husdyr er ikke tillatt.
Kabel-tv er inkludert i husleien. Leietakere tegner egne strømabonnement og internettabonnement.

UTLEIERS KRAV TIL SIKKERHET:
Depositum: 3x husleie.
Depositum samt første måneds husleie innbetales senest før overtagelse.

LEIETID:
Kontrakten har en varighet på 3 år (tidsbestemt avtale). Leieforholdet kan sies opp én gang i året, da mellom 30. juni og 31. juli. Oppsigelse må leveres skriftlig/på mail 3 måneder i forkant. (For utflytting 30. juni må leieforholdet sies opp før 31. mars. Ved utflytting 31. juli må leieforholdet sies opp før 30. april).

Generell info:
Bildene kan være tatt på et tidspunkt hvor leiligheten/hybelen har vært helt eller delvis møblert, og med møbler og utstyr som ikke følger med. Plantegning og bilder kan også være fra en tilsvarende leilighet inn under samme eiendom og må dermed kun betraktes som illustrative. Vi anbefaler våre leietakere og besiktige leieobjektet før inngåelse av leieavtale.

Egenskaper
Bad deles med -
Inkl hvitevarer Ja
Inkl strøm Nei
Internet Nei
Kabeltv Ja
Kjøkken deles med -
Møblert Nei
Parkering Nei
Vaskeri Nei
Mandag 17.12.2018 : 17:40:39
Klikk her for å se denne sidens RSS feeder
Utviklet av: Uni Pluss AS ® 2018
    Følg oss på Facebook