4-roms leiligheter

Pris pr mnd:16700
Område:Kongens gate 66
 
Les mer om: Kongens gate 66
Informasjon

BELIGGENHET:

AHA Eiendom ønsker deg velkommen til Kongens gate 66.

Svært sjarmerende bygård med leiligheter som holder god standard. Utrolig bra beliggenhet - midt i sentrumskjernen! Leilighetene leies ut samlet under en kontrakt, altså er dette stedet for par eller venner. Alle leilighetene har egne boder, hvitevarer på kjøkken, egne bad og de fleste har uttak for vaskemaskin. Det finnes også felles vaskekjeller i bygget.

Eiendommen har to innganger, både fra hovedvei og fra større port for innkjøring av sykler fra siden. Begge fører til bakgården som ligger skjermet for støy fra veien og områdene rundt. Bygget i seg selv er gammelt, men også her er leilighetene godt oppusset og holder en god standard.

I nabolaget har man simpelt hen alt av servicefunksjoner.

Sykkelavstand til kjente studiesteder:
- NTNU Kalvskinnet ca. 400 meter.
- Høyskolen Kristiania Trondheim ca. 1,2 km.
- NTNU Gløshaugen ca. 1,9 km.
- NTNU St. Olavs ca. 1,7 km.
- Handelshøyskolen i Trondheim ca. 2,4 km.
- BI Trondheim ca. 2 km.
- Dronning Mauds Minne ca. 4,3 km.
- NTNU Dragvoll ca. 6,7 km.

BESKRIVELSE:

Boligtyper:
2-romsleilighet: Leilighet på 30-40 kvm som passer perfekt for par.

3-romsleilighet: Varierer en del i størrelse mellom 53-76 kvm, og i forhold til hvilken etasje med tanke på skråtak i de øverste leilighetene. To soverom, stue med åpen kjøkkenløsning og bad. Mange vinduer som gir mye lys inn, i tillegg til hvitmalte vegger overalt.

4-romsleilighet: Varierer også mye i størrelse mellom 68-104 kvm. Her da tre soverom, større stue med åpen kjøkkenløsning, bad og noen med innvendig bod og balkong.Vi har en ledig hybel i kollektiv her i våre bygg i Kalvskinnsgata 2. Bygget er meget sentralt plassert i forhold til det meste Trondheim sentrum har å by på. Det er gang-/sykkelavstand til både NTNU Dragvoll, NTNU Gløshaugen, BI, HiST helse og sosial/sykepleier, Handelshøyskolen, HiST lærer og HiST førskolelærer (Dronning Mauds minne). Glimrende kollektivforbindelser og alle fasiliteter i nærområdet. Her har du kort vei til både butikker, kjøpesenter, for å nevne noe. Du finner i tillegg en rekke tur- og grøntområder i nærheten.

Røyking og husdyr er ikke tillatt.

UTLEIERS KRAV TIL SIKKERHET:

Depositum: 3x husleie.
Depositum samt første måneds husleie innbetales senest før overtagelse.

LEIETID:

Kontrakten har en varighet på 3 år (tidsbestemt avtale). Leieforholdet kan sies opp én gang i året, da mellom 30. juni og 31. juli. Oppsigelse må leveres skriftlig/på mail 3 måneder i forkant. (For utflytting 30. juni må leieforholdet sies opp før 31. mars. Ved utflytting 31. juli må leieforholdet sies opp før 30. april).

Generell info:
Bildene kan være tatt på et tidspunkt hvor leiligheten/hybelen har vært helt eller delvis møblert, og med møbler og utstyr som ikke følger med. Plantegning og bilder kan også være fra en tilsvarende leilighet inn under samme eiendom og må dermed kun betraktes som illustrative. Vi anbefaler våre leietakere og besiktige leieobjektet før inngåelse av leieavtale.

Egenskaper
Bad deles med -
Inkl hvitevarer Ja
Inkl strøm Nei
Internet Nei
Kabeltv Nei
Kjøkken deles med -
Møblert Nei
Parkering Nei
Vaskeri Ja
Mandag 17.12.2018 : 17:59:53
Klikk her for å se denne sidens RSS feeder
Utviklet av: Uni Pluss AS ® 2018
    Følg oss på Facebook