2-roms leiligheter

Pris pr mnd:11000
Område:Nedre Møllenberg
 
Les mer om: Nedre Møllenberg
Informasjon

BELIGGENHET:
AHA Eiendom ønsker deg velkommen til Nedre Møllenberg gate 61 B. Vi har 2 stk. 2-roms leiligheter til leie i en velholdt bygård med sentral beliggenhet på Møllenberg.

Møllenberg er en attraktiv og levende bydel og et populært boområde, der den øvre delen karakteriseres som noe roligere. Boligens beliggenhet er derfor perfekt for de som ønsker å bo sentralt med korte gangavstander til byen og alle dens fasiliteter som butikker, restauranter, kafeer, konsertscener, gallerier, konsertscener, museer, kinoer og uteliv. Det kun en liten spasertur ned til Solsiden hvor det er en rekke restauranter og utesteder, samt et stort kjøpesenter med et godt utvalg av ulike butikker. Dette skaper et pulserende liv både på dag- og kveldstid.

Vis-a-vis Møllenberg ligger den hyggelige sjarmerende bydelen Bakklandet med brosteinsbelagte gater, små nisjebutikker og kafeer. Her er tempoet roligere og omgivelsene svært idylliske.
Innenfor gang- og sykkelavstand ligger flere av byens studiesteder og arbeidsplasser som NTNU med fakultetene på Gløshaugen, Dragvoll og Elgeseter, Handelshøyskolen BI på Pirsenteret, Høyskolen i Kristiania ved Bakke Bru og St. Olavs Hospital på Øya.

Sykkelavstand til kjente studiesteder:
- NTNU Kalvskinnet ca. 1,8 km
- NTNU St. Olavs ca. 2,5 km.
- Høyskolen Kristiania Trondheim ca. 1 km.
- BI Trondheim ca. 1,4 km.
- NTNU Gløshaugen ca. 2,1 km.
- Dronning Mauds Minne ca. 2,2 km.
- NTNU Dragvoll ca. 5,5 km.

BESKRIVELSE:
Dette er ypperlige leiligheter for par som vil bo midt i smørøyet! Her bor dere kun et steinkast fra Solsiden, og med kort veg til alle fasiliteter. Bussforbindelser til alle studiesteder samt andre deler av byen og Flybussen stopper i gata nedenfor, med kun 3 minutters gange.

Leilighetene har et soverom, stue og åpen løsning mot kjøkken med kjøl/frys og komfyr, bad med toalett, servant og dusj, samt opplegg for vaskemaskin. Store vinduer gir godt med lys inn i leiligheten.

Leilighetene ligger til i 1 og 2. etasje i en av Møllenbergs klassiske tregårder. Gården er oppusset og holder en god og moderne standard.

Busstransport til alle studiesteder når du i løpet av et lite minutts gange.

Røyking og husdyr ikke tillatt.

Utstyr/fasiliteter:
- Bygg, leiligheter og hybler er godt vedlikeholdt.
- Egen vaktmester sørger for kontinuerlig tilsyn av bygg og boliger.
- Husleie inkluderer kabel-tv. Strøm og internett kommer i tillegg til husleien.
- Tilgang til fellesvaskeri i kjeller.
- Flott kjøkken med god benke- og skapplass. Kjøkkenet er godt utstyrt med nødvendige hvitevarer som inkluderer stekeovn, koketopp samt kjøl- og fryseskap.
- Varmekabler i gulv på bad.

UTLEIERS KRAV TIL SIKKERHET:
Depositum: 3x husleie.
Depositum samt første måneds husleie innbetales senest før overtagelse.

LEIETID:
Kontrakten har en varighet på 3 år (tidsbestemt avtale). Leieforholdet kan sies opp én gang i året, da mellom 30. juni og 31. juli. Oppsigelse må leveres skriftlig/på mail 3 måneder i forkant. (For utflytting 30. juni må leieforholdet sies opp før 31. mars. Ved utflytting 31. juli må leieforholdet sies opp før 30. april).

Generell info:
Bildene kan være tatt på et tidspunkt hvor leiligheten/hybelen har vært helt eller delvis møblert, og med møbler og utstyr som ikke følger med. Plantegning og bilder kan også være fra en tilsvarende leilighet inn under samme eiendom og må dermed kun betraktes som illustrative. Vi anbefaler våre leietakere og besiktige leieobjektet før inngåelse av leieavtale.

 

Egenskaper
Bad deles med -
Inkl hvitevarer Ja
Inkl strøm Nei
Internet Nei
Kabeltv Nei
Kjøkken deles med -
Møblert Nei
Parkering Nei
Vaskeri Nei
Mandag 17.12.2018 : 18:48:05
Klikk her for å se denne sidens RSS feeder
Utviklet av: Uni Pluss AS ® 2018
    Følg oss på Facebook