2-roms

Pris pr mnd:10900
Område:Signe Swenssons vei
 
Les mer om: Signe Swenssons vei
Informasjon

BELIGGENHET:
AHA Eiendom ønsker deg velkommen til Signe Swenssons veg 1-7. Lyse og moderne leiligheter fra 2011 i det attraktive og familievennlige Akka Bakka-feltet på Utleir. Boligene ligger sydvendt slik at den nyter særdeles godt av mye sol og en flott utsikt fra egen balkong.

Bydelen Utleir ble etablert for i perioden 2006-2011 og er fortsatt i vekst og utvikling. Utleir er en forlengelse av populære og godt etablerte Stubban og Risvollan. Her er det store grøntarealer til felles hygge, meget kort og trygg vei til barnehager, skole og butikksenter med bl.a. bibliotek, apotek, legesenter, restaurant, frisør og matbutikk m.m. Hyppige bussavganger til Trondheim sentrum med bussrute 8. Sykkelavstand til flere studiesteder, bl.a. NTNU Gløshaugen, NTNU Dragvoll, Lerkendal, St. Olavs Hospital og SINTEF. Boligfeltet ligger i foten av Estenstadmarka som tilbyr flott helårs tur- og treningsterreng.

Det lokale idrettslaget Utleira I.L. har de siste årene bygget et særdeles flott idrettsanlegg bestående av to topp moderne kunstgressbaner og en helt ny og komplett flerbrukshall med eget treningsstudio for klubbens medlemmer. Så her er det bare å melde seg inn i klubben og få tilgang til et treningsstudio kun 300 meter fra hjemmet.

BESKRIVELSE:
Disse lyse og flotte leilighetene finnes både som 2-roms og 3-roms.
Leilighetene fremstår som ny og moderne, og har egen balkong. Gang/entré med stor garderobe. Integrerte hvitevarer på kjøkken. Uttak for vaskemaskin på bad. Egen romslig bod.

Røyking og husdyr ikke tillatt.

Utstyr
- Integrerte hvitevarer på kjøkken.
- Kabel-TV og internett er inkludert i leien.
- Varmekabler på bad.
- Opplegg for vaskemaskin.
- Balansert ventilasjon.
- to doble garderobeskap i gang.
- Sentralvarme som er inklusive i leien.
- Egen sydvent balkong med tilhørende gode solforhold.

UTLEIERS KRAV TIL SIKKERHET:
Depositum: 3x husleie.
Depositum samt første måneds husleie innbetales senest før overtagelse.

LEIETID:
Kontrakten har en varighet på 3 år (tidsbestemt avtale). Leieforholdet kan sies opp én gang i året, da mellom 30. juni og 31. juli. Oppsigelse må leveres skriftlig/på mail 3 måneder i forkant. (For utflytting 30. juni må leieforholdet sies opp før 31. mars. Ved utflytting 31. juli må leieforholdet sies opp før 30. april).

Generell info:
Bildene kan være tatt på et tidspunkt hvor leiligheten/hybelen har vært helt eller delvis møblert, og med møbler og utstyr som ikke følger med. Plantegning og bilder kan også være fra en tilsvarende leilighet inn under samme eiendom og må dermed kun betraktes som illustrative. Vi anbefaler våre leietakere og besiktige leieobjektet før inngåelse av leieavtale.

Egenskaper
Bad deles med -
Inkl hvitevarer Ja
Inkl strøm Nei
Internet Ja
Kabeltv Ja
Kjøkken deles med -
Møblert Nei
Parkering Ja
Vaskeri Nei
Mandag 17.12.2018 : 17:45:25
Klikk her for å se denne sidens RSS feeder
Utviklet av: Uni Pluss AS ® 2018
    Følg oss på Facebook