Hybel m/eget bad.

Pris pr mnd:4600
Depositum:8000
Strøm:300
Område:Moholt
 
Les mer om: Moholt
Informasjon

Moholt studentby ligger rett over gaten for NTNU Moholt, og har gangavstand til NTNU Gløshaugen (1,7 km), NTNU Dragvoll (2,1 km), NTNU Elgeseter (2,1 km), Medisinteknisk forskningssenter MTFS (3,0 km) og St. Olavs Hospital (3,0 km). Det er god bussforbindelse herfra til sentrum og de øvrige av byens campuser.

Moholt Allmenning ligger i hjertet av Moholt studentby, og består av fem boligtårn i massivtre. Her er det plass til i alt 632 studenter, fordelt på 40 kollektiver, 24 hybelleiligheter og 4 parleiligheter.

Kollektivene har åpen kjøkken/stue-løsning og en romslig entré med god plass til sko og yttertøy. Kjøkkenet har to komfyrer, fem kjøleskap, profesjonell og rask oppvaskmaskin, en mikrobølgeovn, og er for øvrig fullt utstyrt. Kjøkken/stue-løsningen har spisebord med stoler og sittegruppe.

Hyblene er ca. 13 kvm, inkludert eget bad, og inneholder fastmontert seng på 90 cm x 200 cm, fastmontert garderobeskap, pult, persienner, gardinskinne og list for opphenging av bilder. Du må selv ta med kontorstol og madrass til sengen.

Se komplett inventarliste på www.sit.no

Ledighet

 

Egenskaper
Areal 13
Bad deles med 0
Inkl hvitevarer Ja
Inkl strøm Nei
Internet Ja
Kabeltv Nei
Kjøkken deles med 14
Møblert Ja
Vaskeri Ja
Mandag 11.12.2017 : 04:47:10
Klikk her for å se denne sidens RSS feeder
Utviklet av: Uni Pluss AS ® 2017
    Følg oss på Facebook