Hybel

Pris pr mnd:4450 - 5910
Depositum:5000
Strøm:435 - 570
Område:Nedre Singsakerslette
 
Les mer om: Nedre Singsakerslette
Informasjon

På Nedre Singsaker finnes 255 hybler. Alle hyblene er umøblerte, men har garderobeskap. Størrelsen på hyblene er på ca 12 kvm i nybygg. Hyblene i rehabilitert del er fra 8 kvm til 16 kvm. I tillegg hører det til en liten bod til hver hybel. Alle hyblene har kabel-TV og internett. Strømforbruk er ikke inkludert i leien.

Hybelen din er tilknyttet en enhet som består av 3-6 hybler som har felles kjøkken og bad. Fellesarealet varierer fra hus til hus.

I de rehabiliterte husene i Vollabakken finnes fire dubletter. Her kan enten et par eller en enkelt person disponere to små rom og dele kjøkken og bad med et annet par eller en annen enkelt person som disponerer to små rom i den andre delen av leiligheten. Spesifiser i søknadsskjemaet dersom du ønsker å søke på disse.

Alle boligene er tilknyttet vårt servicetilbud, som blant annet inkluderer vaktmester, vaskeri og renhold av fellesarealer utenfor boenhetene.

Vi legger vekt på å ha et trivelig bomiljø på Nedre Singsakerslette, og det er viktig at alle som bor på et kjøkken er innstilt på å bidra til dette.

Ledighet

 

Egenskaper
Areal 8-18
Bad deles med 2-5
Inkl hvitevarer Ja
Inkl strøm Nei
Internet Ja
Kabeltv Nei
Kjøkken deles med 2-5
Møblert Nei
Vaskeri Ja
Mandag 11.12.2017 : 04:55:02
Klikk her for å se denne sidens RSS feeder
Utviklet av: Uni Pluss AS ® 2017
    Følg oss på Facebook