Hybel

Pris pr mnd:3310 - 4800
Depositum:5000
Strøm:400 - 570
Område:Steinan
 
Les mer om: Steinan
Informasjon

Kort søkerliste. Søk nå

Hyblene i blokkene har en grunnflate på 12kvm. Det er 3 hybler rundt et felles kjøkken og bad. Hyblene i blokka har håndvask på rommet

I småhusene har vi 224 hybler. De har en grunnflate 12 kvm og i tillegg en koselig hems på 7 kvadrat. Det er 4 hybler rundt et felles kjøkken. De to hyblene mot midten av huset har håndvask på rommet. De 4 naboene deler to separate dusjer og ett toalett. Hyblene er møblert, med unntak av småhus med partall i Edgar B. Schieldrops veg 30 til 46.

I småhusene på Steinan har vi 12 større enheter. disse består av to private rom (to rom i første etg, eller et rom i første etg og et loftsareal) på tilsammen 24-26 kvm. I tilllegg kommer fellesareal med kjøkken, to dusjer og et toalett. Enhetene kan leies både av single og par. Tre leietakere (single eller par) deler fellesarealene.

Spesifiser i søknadens fritekstfelt dersom du kun ønsker møblert eller umøblert hybel, blokk, småhus eller de større enhetene.

Det er internettilknytning på hver hybel. Det er privat håndvask på rommet på de fleste hyblene. Strøm faktures i tillegg til husleien.

Alle boligene er tilknyttet vårt servicetilbud, som blant annet inkluderer vaktmester, vaskeri og renhold av fellesarealer.

Ledighet

 

Egenskaper
Areal 12-19
Bad deles med 2-3
Inkl hvitevarer Ja
Inkl strøm Nei
Internet Ja
Kabeltv Nei
Kjøkken deles med 2-3
Møblert Ja
Vaskeri Ja
Mandag 11.12.2017 : 04:49:56
Klikk her for å se denne sidens RSS feeder
Utviklet av: Uni Pluss AS ® 2017
    Følg oss på Facebook